Bliv medlem

Hvis du vil være medlem af CK Aars kan du tilmelde dig her, ved at udfylde nedestående form.

Pris for medlemskab i CK Aars er 450,- årligt for personer over 18 år og 250,- under 18 år.

For mere information om hvad du får for dit medlemsskab se her.

Når du har registreret dig vil et aktiveringslink blive sendt til e-mailadressen som du angav. Herefter skal du verificere kontoen ved at trykke på verificeringslinket når du modtager e-mailen og derefter vil en administrator aktivere din konto før du kan logge på. Du vil modtage en mail når det sker, og du vil herefter være oprettet som medlem af CK Aars samt som bruger på denne side.  

Det er altså først efter du har modtaget en bekræftelse på at din konto er blevet aktiveret af en administrator at du kan logge på.

 

Bemærk desuden at der kan være problemer med at mail sendt i forbindelse med registreringen bliver fanget af dit spam filter. Så modtager du ingen mail kan det være tilfælde, og i så fald kan du altid rette henvendelse til  info@ckaars.dk.

 

Efter du er blevet oprettet som bruger, kan du efterfølgende logge på siden og blandt andet rette dine kontaktinformation. Du har pligt til selv at rette, når du flytter, skifter e-mail adresse mv. 

Du har også mulighed for at linke din konto til din Facebook konto hvis du har en sådan, og du kan så efterfølgende bruge din Facebook konto til at logge på istedet for at skulle huske endnu et password. 

 

Hvis du har spørgsmål, kan du altid rette henvendelse til info@ckaars.dk.

Rigtig god fornøjelse med dit medlemskab.

Oplysninger
(valgfri)
Brug venligst en gyldig mailadresse
Bad Password
Passwords do not match
(valgfri)
Avatar
Grundindstillinger
(valgfri)
Annuller
Gå til toppen