Information vedrørende klubben, der er tilgængelig for alle.

Så kom der nogen retningslinjer vi kan bruge, se mail herunder med info fra DCU. Vi må stadig kun være 10 sammen, så vi tænker at vi deler hold fra starten af, så det er ikke nødvendig at krydse af at man er kommet.

Vi gør følgende:
Tilmelding på FB i hold
Der er på forhånd en kaptajn for hvert hold, og man køre direkte hen til sin gruppe.
Vi melder ud hvilket hold vi mener man bør tilmelde sig og der er nye grupper, de hedder nu A - A1 - B - C - D (A1 er det som svarer til det gamle B+) Se holdinddelingen under filer på FB gruppen. Inddeling er ud fra hvordan I har kørt i 2019
Først til mølle princip, så ved mere end 10, opstarter vi nyt hold eller man må se om der er plads på et andet hold man kan følge.
Afhængig af hvor mange der tilmelder sig, så forestiller vi os at vi laver forskellige mødesteder og hvis det ikke er nok så også forskellige tider.
Vi køre 2 og 2 på hjul og holder ekstra afstand på bakker og evt spurt.
Dette gør vi følger anbefalinger fra DCU.
Se herunder, ingen brug af klubhuset.
Vesthimmerlands Kommune følger den ”Fælles udmelding fra KL, DIF, DGI og DBU”. Derfor vil klubhuse, omklædningsfaciliteter og toiletter fortsat være lukket og kan ikke benyttes til foreningsaktivitet, herunder mødeaktivitet. Dette betyder, at der skal klædes om hjemmefra og at der ikke er adgang til toiletter i forbindelse med forretningsaktiviteterne.

Mvh.

CKAars

Nedenfor finder du nogle af de nyeste album. Klik på et af dem for at åben i Flickr.

Henover vinteren har vi i samarbejde med Aars Gymnastikforening et spinningshold, hvor der er mulighed for at holde formen ved lige. For nærmere se her

En række til ture til brug for cykelklubben er blevet samlet på internet siden GPSies. Det er en side hvor man kan up/download GPS ture og dele dem med andre. Det er muligt at downloade turene og overføre dem til en cykel computer.

I videst muligt omfang vil disse ture danne grundlag for trænings aftenerne og weekend træningen i CK Aars.

Der vil være ture af varierende længe og højdemeter som egner sig til alle grupper i klubben.

Link direkte til GPS turene

En kort oversigt over turene som ikke nødvendigvis er komplet. (for komplet oversige benyt link ovenfor)

Vores klublokaler findes på Sports Alle 4.

Gå til toppen