CK Aars er en motionscykelklub der har til formål at fremme menneskelig trivsel gennem cykel aktiviteter som f.eks. landevejscykling og MTB, samt varetage sine medlemmers interesser gennem klubliv og kammeratlig samvær.

Klubben har tidligere kørt under Aars Trim og Motion men er grundet voksende medlems antal blevet en selvstændig klub i Januar 2017.

Cykelklubbens medlemmer cykler hele året. Dog kører Racer cykel sæsonen fra Marts til Oktober. Herefter start MTB sæsonen.

I perioden fra Marts til September afvikles trænings turene under ledelse af en holdkaptajn.

Udover cykelturene på landevejen og i skoven, tilbyder Aars cykelklub en masse udfordrende og sociale cykelarrangementer.

CK Aars er medlem af DGI. Har du lyst til at cykle med CK Aars, så kom og vær med (børn under 15 år skal dog være i følge med en voksen).

Læs mere om træning, tid og sted her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for nærmere information.

Vel mødt i CK Aars

Gå til toppen