Begyndere:

Søndag kl. 09:30 ved banestien mod Aars Skoven (Mejsevej) se kort. 

 

Let øvede:

Søndag kl. 09:30 ved banestien mod Aars Skoven (Mejsevej) se kort. 

Tirsdag kl. 18:00 med start fra svømmehallen (husk lys).

 

Øvede:

Søndag kl. 09:30 med start fra P-pladsen ved Roldskov (Uhrehøj den første søndag i hver måned).

Tirsdag kl. 18:00 med start fra svømmehallen (husk lys).

 

 

Tour de Aars 2017 er vel overstået og vi vil gerne takke alle sponsorer og deltagere for en dejlig dag og et godt løb.

Vejret var med os og der var god stemning på og udenfor ruten. 

 

Resultater kan ses her

Alle billeder er tilgængelig her og til fri afbenyttelse. 

Vi modtager gerne ris & ros på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vi kan gøre 2018 udgaven endnu bedre. 

Håber vi ses til Tour de Aars næste år i september. 

CK Aars vil igen i 2018 afholde en tur til Harzen for medlemmer. Turen vil komme til at foregå med racercykel eller MTB alt efter hvad man ønsker. Vi skal igen i år bo på Haus-Jasmin i Sankt Andreasberg der ligger meget centralt for gode ruter.  Sankt Andreasberg er en mindre by og det er her en af de stejleste bakker i Harzen ligger med op til 18% stigninger. (Ca 1800 indbyggere og 15 km fra Braunlage). 

 

Dato:

Det vil komme til at foregå i Pinsen fra fredag den 18. maj med afgang fra Aars kl. 6:00 til mandag den 21 maj afgang 12:00. Vi vil lave en afstemning på facebook også for at finde ud af hvor mange der er interesserede da det har betydning ved booking af hotel/lejlighed.  Tilmelding til turen skal ske senest den 28. januar 2018 til Anders Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Pris:

Som sagt bliver det Haus Jasmin i Sankt Andreasberg. http://www.hausjasmin.de/ De har Lejligheder til 2-4 personer. Og har plads til 25 pers. Morgenmad og slutrengøring er med i prisen men de kan desværre ikke tilbyde aftensmad. Håndklæder og sengetøj er 10 euro pr. pers. Dette er valgfrit hvis man selv vil medbringe dette. Pris pr. pers for 3 overnatninger med morgenmad uden håndklæder og sengetøj er  102 Euro / 765 kr. Håndklæder og sengetøj 10 Euro / 75 kr. pr. pers. Hvis man ikke selv medbringer. Vi kører i egne privat biler. Man vil nok kunne finde sammen og køre 2-4 mand i hver bil. (Vi skal huske at der skal være plads til cyklerne) Der er ca. 700 km fra Aars til Sankt Andreasberg ca. 7 timer +stop Pris kørsel ca. 500 kr. pr. næse alt efter aftale med chaufføren og forbrug. Betaling mere info senere. 

 

Lommepenge:

Penge til middagsmad og aftensmad osv. Lidt kontante Euro vil være en god ide da ikke alle steder tager kort. 

 

Cykelture:

Der er mulighed for mange ture i Harzen. Der er bakker i mange kategorier og turene kan laves i mange længder. Det kunne give mulighed for en formiddags tur og en eftermiddags tur eller en lang tur hvor man tog frokost på vejen. 

 Se mere i denne pdf

Den 23 September blev der afholdt klubmesterskab. Som noget nyt blev der kørt i 3 rækker A-B-C

De 3 glade vindere blev

A: Ole Madsen

B: Peter Ejlersen

C: Jens Ole Hansen

 

Klubmesterskab 2017

Gå til toppen