CK Aars vil igen i 2018 afholde en tur til Harzen for medlemmer. Turen vil komme til at foregå med racercykel eller MTB alt efter hvad man ønsker. Vi skal igen i år bo på Haus-Jasmin i Sankt Andreasberg der ligger meget centralt for gode ruter.  Sankt Andreasberg er en mindre by og det er her en af de stejleste bakker i Harzen ligger med op til 18% stigninger. (Ca 1800 indbyggere og 15 km fra Braunlage). 

 

Dato:

Det vil komme til at foregå i Pinsen fra fredag den 18. maj med afgang fra Aars kl. 6:00 til mandag den 21 maj afgang 12:00. Vi vil lave en afstemning på facebook også for at finde ud af hvor mange der er interesserede da det har betydning ved booking af hotel/lejlighed.  Tilmelding til turen skal ske senest den 28. januar 2018 til Anders Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Pris:

Som sagt bliver det Haus Jasmin i Sankt Andreasberg. http://www.hausjasmin.de/ De har Lejligheder til 2-4 personer. Og har plads til 25 pers. Morgenmad og slutrengøring er med i prisen men de kan desværre ikke tilbyde aftensmad. Håndklæder og sengetøj er 10 euro pr. pers. Dette er valgfrit hvis man selv vil medbringe dette. Pris pr. pers for 3 overnatninger med morgenmad uden håndklæder og sengetøj er  102 Euro / 765 kr. Håndklæder og sengetøj 10 Euro / 75 kr. pr. pers. Hvis man ikke selv medbringer. Vi kører i egne privat biler. Man vil nok kunne finde sammen og køre 2-4 mand i hver bil. (Vi skal huske at der skal være plads til cyklerne) Der er ca. 700 km fra Aars til Sankt Andreasberg ca. 7 timer +stop Pris kørsel ca. 500 kr. pr. næse alt efter aftale med chaufføren og forbrug. Betaling mere info senere. 

 

Lommepenge:

Penge til middagsmad og aftensmad osv. Lidt kontante Euro vil være en god ide da ikke alle steder tager kort. 

 

Cykelture:

Der er mulighed for mange ture i Harzen. Der er bakker i mange kategorier og turene kan laves i mange længder. Det kunne give mulighed for en formiddags tur og en eftermiddags tur eller en lang tur hvor man tog frokost på vejen. 

 Se mere i denne pdf

Gå til toppen