Sponsorer

Kommende begivenheder

CK Aars

CK Aars er en motionscykelklub der har til formål at fremme menneskelig trivsel gennem cykel aktiviteter som f.eks. landevejscykling og MTB,

Klubben har tidligere kørt under Aars Trim og Motion men er grundet voksende medlems antal blevet en selvstændig klub i Januar 2017.  

Bliv medlem klik her

Træningsforløb i Aars – kun for kvinder. 
 
Deltag i 5 træningsaftener med kvindelige instruktører - som vil sikre dig motivation, læring, udfordringer og netværksdannelse. 
Kurset vil gøre dig fortrolig med landevejscykling, herunder cykling i gruppe, sikkerhed på cyklen og teknik. Du vil opleve personlig vejledning af de kompetente instruktører og du er derved sikret nogle lærerige dage. 
 
De fem træningsaftener foregår:

Tirsdag d. 20. aug. k. 18.45

Tirsdag d. 27 aug. kl. 18.45

Tirsdag d. 3. sept. kl. 18.45

Tirsdag d. 10. sept. kl. 18.45

Tirsdag d. 17. sept. kl. 18.45

D. 7.9. afholder CK Aars det årlige motionscykelløb, Tour de Aars. Som en del af forløbet tilbydes alle deltagerne på kurset gratis at deltage i Tour de Aars og vi kan evt. køre det sammen. Der kan ses mere om løbet her:  https://www.dgi.dk/cykling/landevejscykling/cykelloeb

CK Aars tilbyder også, at prisen for dette træningsforløb kompenseres i kontingentet, hvis man melder sig ind i klubben efterfølgeden. 

 
Mødested for træning vil være ved Cykel Klubben Aars' klubhus, Sports Allé 4, 9600 Aars.

Der trænes omkring 2 timer pr. gang.

Kurset er tænkt til nybegyndere på racercykel. Der er mulighed for at leje en racercykel til 150 kr. for hele forløbet, men du kan selvfølgelig også komme på din egen racercykel. 
 
De 5 træningsaftener arrangeres i et samarbejde mellem Cykel Klubben Aars og DGI Nordjylland. Dette betyder, at man vil blive introduceret til klubben, så man har mulighed for, at fortsætte i trygge rammer efter endt kursus. 
 
Tag veninderne med og få nogle gode og sjove oplevelser på landevejscyklen.

Nærmere program udsendes til deltagere pr. mail inden første træningsaften.

Yderligere oplysninger kan fås hos kursusansvarlig Mette Eriksen, tlf.: 50696819

Gå til toppen